Sprekk rør i gammel pumpeledning.

Pumpe pumpet vilt, gammel pumpeledning hadde sprukket.

Rør og verktøy til pumpe jobben.

Rørleggeren måtte til pers igjen da pumpen som  pumper overvann, pumpet vann til alle kanter nede i kummen. Først måtte vi tømme kummen for vann for å få tilkomst til røret som lakk.

I denne kummen var det så trangt,  og arbeidet ble litt krøkkete.  Det viste seg også at at det ikke lot seg gjøre å demontere rør og kun  skifte rør delen. Det måtte skiftes fra rør til en slangekobling mellom rør og pumpe.

Det var i Stavanger at en pumpeledning plutselig var sprukket og det var behov for å få utbedre skaden. Det var behov for å benytte annen pumpe for å ivareta tømming av kummen mens det var service på pumpeledingen.  Siden det ikke var rørdeler  som passet var det helt nødvendig å legge om rør til en slange løsning.  Disse delene måtte bestilles. Derfor ble det til at jobben varte over flere dager. Da utstyret ankom ble det brukt noen timer å montere den nye på koblingen og alt virket som det skulle.

Jeg har laget dette innlegget da jeg tror at det kan være litt spennende å få se på litt av det forskjellige arbeidet vi som rørleggere driver med.

 

Det var litt om denne jobben vi gjorde i denne kummen. Ta kontakt hvis du ønsker hjelp med ditt prosjekt.