Renovering av bad på Eiganes i Stavanger.

Oppussing av bad med mer på Eiganes i Stavanger.

Da prosjektet startet kom det frem flere endringer som måtte ivaretas. Omfanget ble derfor større enn forventet; ny bunnledning, stigeledning, ny stikkledning og separering av rør fra nabo i det vertikalt delte huset. Resultatet et flott nytt bad, vi godt fornøyd med, selv om det gikk utover tidsplanen.

Vi startet med å rive badet. Etter badet var revet fant vi ut at det var fordelaktig å skifte både stikkledninger og stigeledninger i den vertikalt delte boligen. Dette ekstra arbeidet medførte at ferdigstilling av badet til «ferdig flist vegg» tok lenger tid enn antatt.  Som du ser av bildene så ble vindu i badet også endret.

Badet ble bygget opp igjen etter alle kunstens regler, her har vi benyttet Litex / Protan membran, som sikrer tett bad i mange år fremover. Det er benyttet Roth rør i rør system.

Også dette prosjektet har fått fint og harmonisk resultat, badet har fått hvite matte fliser på 30×60 cm. vegger, grå 60×60 cm flis på gulv. I dusjen er det nedsenking og 5×5 mosaikk.

Kunden har valgt kvalitets møbler fra Macro Design; dusj, servant.Toalett er et Villroy & Boch Subway 2.0.

Ta kontakt om du ønsker at v tar en gartis befaring i ditt prosjekt også for å se om vi kan pusse opp hos deg på 10 dager. Husk at vi ikke lar kvalitet gå på bekostning av tid, vi søker alltid å levere det beste resultatet til våre kunder.

 

Se det nye flotte badet og prosjektet i bildegalleriet under.