Pusse opp bad på 10 dager

Oppussing av bad gjort trygt og enkelt.

I samarbeid med våre dyktige håndverkere kan vi pusse opp badet ditt på 10 dager.  Vi pusser opp og tar hånd om  hele leveransen og utførelsen fra riving, til badet er klart.


Slik pusser vi opp badet ditt: 

  1. Ta kontakt for gratis befaring.
  2. Vi setter opp et skreddersydd tilbud  for din bolig.
  3. Vi går gjennom tilbudet sammen med deg, og velger løsninger og utstyr i våre lokaler.
  4. Dato for oppstart og avtale for oppdraget blir signert.
  5. Planleggingsfasen er da igang. Alle detaljer kartlegges og avklares.
  6. Tidsperioden på 10 arbeidsdager begynner å telle fra vi river badet, og varer til badet har fått opp sine «ferdige vegger».  Siden man ofte ønsker forskjellige typer møbler og løsninger tilkommer montering av dette utover disse 10 dagene.

Puss opp badet på 10 dager
Nytt bad på 10 dager

Delta VVS har samarbeid med elektriker, tømrer og murer for å pusse opp ditt bad på kun 10 dager, fra badet rives til det er ferdig frem til vegg. Altså blir den mest smertefulle perioden tatt hånd om av oss raskest mulig.

Vi vet at oppussing kan være krevende for kundene da det blir mye støv og rot. Derfor garanterer vi oppussing på 10 dager, en proff løsning og tett bad i 10 år.

Hvis arbeidet mot formodning ikke er ferdig innen disse 10 avtalte dagene, har kunden krav på dagmulkter, dette for å sikre at du som kunde skal ha høy prioritet. Uforutsette  forhold og forhold utenfor vår kontroll, som medfører vesentlig ulempe kan føre til forsinkelser utover disse 10 dagene med oppussingen, slike forhold fører til at vi får mer tid i vår leveranse, men vi garanterer at vi skal utføre prosjektet så raskt det lar seg gjøre i slike tilfeller. Slike uforutsette forhold kan også føre til mer kostnader.

Annonser:
Byggmax.no