Pusset opp badet på 10 dager.

 Å pusse opp badet  kan være krevende , vi lovet kunden at det ikke skulle gå mer enn 10 virkedager fra vi river det gamle badet til badet var ferdig frem til «ferdig flist vegg».  Vi startet den 16.10.17 og badet hadde da fått sine fliser den 26.10.17.

Når vi hjelper kunder å pusse opp badet, så setter vi av tid til planlegging i forkant for å sikre et godt resultat.  Det planlegges hvilke varer og materialer som skal brukes.  For oss er det spesielt viktig at badet har høy kvalitet når det kommer til vannsikkerhet, funksjon. Vi velger sikre og gode løsninger som er godkjent.

Rør i rør skap monteres som et vannskadesikkert system. Sammen med bruk av Litex plater blir det et supert og sikkert baderom.

Rør i rør system installeres i våre prosjekter, dette gjør sitt til at man får et trygt rør system. Både når man skal bo i huset og den dagen man bestemmer seg for å selge. Som dere kan se har vi benyttet Litex plater på veggene og Protan banemembran på gulv i dette prosjektet. Det gir høy vannsikkerhet, se bildegalleri lenger nede.

Design på badet er også viktig,  vi hjelper deg å finne de rette baderomsmøblene, dusj, badekar, toalett og hånkletørker.

Montering av lister og baderomsmøbler ble montert så raskt vi kunne i tiden etter. Vi velger å ha høyt fokus på den perioden med åpne vegger og tak, da dette er den perioden av baderomsprosjektet som er den største påkjenning for kunden. Derfor strekker vi oss for å gjøre oppussingen så effektiv og smertefri som mulig.

Bestill en gratis befaring til ditt bad her, og se nærmere på bildene fra dette prosjektet under reklamen.

Sjekk ut vårt bildegalleri fra hvordan vi pusset opp badet