Puss opp badet på 10 dager med bra resultat!

Vi tar hånd om renovering av badet ditt fra start til slutt. Vi går ikke på akkord med kvaliteten når vi sier at vi kan pusse opp bad på 10 dager.

Når vi skal pusse opp bad, legger vi til grunn Nork standard for norske våtrom. I tilfeller hvor kost/nytte ikke står i stil, holder vi oss til Norsk standard som er et minste krav for badet.

Montere Litex/protan membran
Litex membran er et eksemel på pre akseptert løsning for bad.

Bad med forhåndsgodkjente løsninger

Mange er i tvil hvilke standard de skal bestille nytt bad etter ved fornying av bad.  Vi kan derfor fortelle at det er Norsk standard (NS) som er det gjeldene kravet. For å møte kravene i NS er det enklest, og ofte bedre å bruke pre-aksepterte løsninger.

Våtromsnormen  er kun en norm som veileder om hvordan tekniske utfordringer i badet kan løses. Ofte bruker denne normen også pre-aksepterte løsninger.  Dette er fordi det er praktisk og fornuftig å bruke forhåndsgodkjente løsninger på problemstillinger som kommer på nytt og på nytt for en fagmann.  Pre-aksepterte løsninger kan være systemer som ; rør i rør systemer, membran systemer og generelle løsninger som vi ofte kan si er «et produkt». Å bruke slike løsninger og normer gjør det rett og slett sikrere og enklere å utføre et godt arbeid.

*Artikkelen fortsetter under reklamen*

Annonser:
Få varer levert hjem til ditt prosjekt ved å trykke på denne linken til Byggmax.no og støtt oss litt samtidig. 🙂

Nytt bad på 10 dager
Nytt bad på 10 dager

Vi bruker pre-aksepterte løsninger så langt det lar seg gjøre slik at vi  kan sikre kvalitet i vårt arbeid. I tilfellet hvor vi må bruke faglig skjønn er det  høy  faglig integritet for  å møte Norsk Standard.  Ved å lage slike pre-aksepterte løsninger danner man i praksis en omforent sikker løsning hvor vi som montør av systemet står i front, og har hele verdi kjeden i ryggen når vi monterer dette på ditt bad. Med verdikjede så mener vi; fabrikkanten, grossisten, samt de aktuelle instansene som godkjenner produktet, (ofte SINTEF).

Derfor er det med stolthet at vi kan presentere nytt bad på 10 dager og garantere at bad som vi tar hånd om blir gode bad.

Vi er godkjent våtromsbedrift i fagrådet for våtrom, og vi legger flid i arbeid som vi utfører.

http://ffv.no/finn-godkjent-vatromsbedrift