Nytt bad: Det handler om tillit!

Da vannet begynte å renne ned fra 3. etasje så Gabriel formelig for seg pengene fly ut av vinduet. I frykt for for enda en lekkasje fra bad nummer to bestemte han seg for å få saken ut av verden en gang for alle. Prosessen med å finne fagfolk han kunne stole på var derimot ikke bare enkel.

Gabriel fikk stoppet vannet og tørket det verste før han begynte prosessen med å finne en rørlegger han kunne stole på. «Man leser massevis av skrekkhistorier på nettet. For meg er det viktig å kunne stole på de som skulle gjøre jobben. Jeg tok kontakt med flere firmaer, men få eller ingen av de viste interesse for å få meg som kunde.»

Gabriel Kesler
Gabriel Kesler

Tillit
«Jeg søkte etter anmeldelser av rørlegger på Google, Facebook og mittanbud.no. Delta VVS hadde gode anmeldelser, så jeg  tok kontakt via befaringsskjemaet. Jeg møtte Kristian og sjeldent har jeg møtt en mer dedikert mann. Han bryr seg virkelig om både jobben han gjør i tillegg til det at jeg som kunde er fornøyd». Delta VVS inviterer alle sine kunder inn til sitt showroom i Sandnes for å gå igjennom pristilbud og forklare prosessen slik at kunden forstår hva vi faktisk kan tilby. Alt fra materialbruk til tidsplan gås igjennom, og kunden har mulighet til  å komme med ønsker, innspill og spørsmål.

Forsikring og salg
Når man får en fuktskade begynner også prosessen med forsikringsselskapene. Har du ikke dokumentasjonen i orden kan det fort bli utfordrende. Du som kunde står ansvarlig for å dokumentere at badet ditt er forsvarlig bygget. Delta VVS har våtromssertifikat i tillegg til at vi dokumenterer alle bad vi renoverer, og legger all nødvendig informasjon inn i Boligmappa. På den måten gjør vi jobben mye enklere for alle parter dersom uhellet skulle være ute. Når boligen skal videreselges kan du også risikere at verdien synker hvis du ikke kan dokumentere at arbeidet er utført hvitt og av profesjonelle.

Ferdig bad
Ferdig bad

Kostnad
I jungelen av skrekkhistorier på nettet dukker også historier om enorme regninger opp. «Kristian gav meg et pristilbud og holdt seg til det. Da det dukket opp uforutsette ting kontaktet han meg og vi fant en løsning. På den måten ble det ingen store overraskelser, som man ofte kan høre om. »

 

 

 

Delta VVS takker Gabriel for tilliten og samarbeidet!

Drømmer du om nytt bad? Ta kontakt for gratis befaring her.
Vi gleder oss til å høre fra deg!